7 PAȘI SIMPLI PENTRU A PROCURA UN AUTOMOBIL DE LA LICITAȚIE

ÎNREGISTRARE

Parcurgeți procedura de înregistrare pentru a avea acces complet la toate secțiunile site-ului și la licitații. Datele dvs. de înregistrare vor fi utilizate pentru documentație la trimiterea vehiculelor, precum și pentru trimiterea documentelor prin poștă.
Înregistrarea vă permite să obțineți acces extins la resursele de căutare ale site-ului.
ÎNREGISTRARE

DEPOZIT

Pentru a începe cumpărarea și plasarea ofertelor, trebuie să depuneți un depozit care este 100% rambursabil. În cazul în care procurați o unitate de transpport, valoarea depozitului este de 10% din cost, dar nu mai puțin de 600 USD. În cazul în care procuarați două sau mai multe autovehicule, depunerea depozitului se va face pentru fiecare unitate în parte
Puteți returna depozitul în orice moment, cu condiția să nu aveți achiziții neplătite.
Depozitul este, de asemenea, o garanție de plată pentru autovehiculele achiziționate și va fi luat în considerare complet la momentul plății costului complet al autovehiculului achiziționat.
Puteți utiliza oricare dintre cele trei opțiuni de achitare a depozitului:
DEPUNE DEPOZIT

(vezi mai multe detalii ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI)

CAUTĂ AUTOMOBIL

Utilizați motorul nostru de căutare unic pentru pentru a selecta vehicule dorit de la licitație. În acest moment, punem la dispoziția clienților noștri cel mai mare motor de căutare la licitații de la toate companiile existente pe piață. Puteți căuta un automobil neaccidentat de la cele două mai mari licitații, precum aveți posibilitatea de a căuta și automobile accidentate de la cele două mai mari licitații de asigurare Copart și IAAI. Pentru o alegere mai confortabilă, am adăugat o traducere a fișei de licitație în limba rusă, precum și informații despre consumul de combustibil al automobilului. În plus, fiecare client al companiei primește acces la istoricul fiecărei mașini (AutoCheck), cu ajutorul căreia puteți obține informații detaliate despre proprietari, kilometraj, accidente sau orice alte defecțiuni.
Dacă nu aveți timp să căutați singur o automobilul dorit, atunci încredințați acest proces personalului nostru calificat. Aceștia vor selecta cel mai bun automobil în funcție de cerințele și bugetul dvs. Tot ce vă rămîne e să luați decizia de procurare a acestuia. CEREREA pentru a căuta automobilul dorit o puteți completa pe pagina principală.

(vezi mai multe detalii ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI)

OFERTE

Utilizați motorul de căutare pentru licitații pentru a selecta automobilul dorit, selectați lotul corespunzător, accesați automobilul selectat și faceți clic pe butonul "PLASAȚI O OFERTĂ DE PREȚ", apoi specificați suma maximă în dolari SUA pe care sunteți dispus să o plătiți pentru automobilul selectat.
La plasarea ofertei de preș folosiți statisticile de vânzări la licitație, în scopul de a determina mai exact valoarea ratei maxime de cîștig
Pentru a schimba și verifica starea ofertei plasate accesați contul dvs., secțiuneaOFERTE.
Imediat după încheierea licitației, puteți verifica rezultatul ofertei plasate prin intermediul contul dvs. în secțiunea OFERTE, în același timp dvs. veți primi și un e-mail despre rezultatul ofertei dvs.
Pentru a achiziționa echipamente/automobile în afara licitației, utilizați formularul special de pe pagina principală. COMANDĂ, unde indicați marca, modelul, anul, web pagina cu echipamentul găsit, precum și suma maximă pe care sunteți dispus să o plătiți. Personalul nostru va verifica datele, va contacta vânzătorul și după confirmarea achiziției vă va expedia un e-mail de confirmare.

(vezi mai multe detalii ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI)

ACHITĂRI

După ce primiți confirmarea achiziționării autoturismului, veți primi o factură și o instrucțiune detaliată privind transferul bancar către contul bancar curent. Factura primită va include costul autoturismului la licitație, taxa de licitație, transportul de la licitație în port, livrarea maritimă și expedierea documentelor necesare.
Plata autoturismului cumpărat trebuie să fie în contul bancar al companie CAROMOTO în termen de 2 (două) zile lucrătoare din momentul încheierii licitației.
Toate plățile ce sunt necesare de a fi efectuate, precum și plățile efectuate sunt indicate în contul personal al clientului, în secțiune BALANȚA.
La cumpărarea unei mașini prin intermediul unui agent al companiei, costurile suplimentare pentru plățile vamale, serviciile de broker și expeditor sunt oferite de către agent într-o factură separată. Plata în baza facturei oferite de către agent se efectuează după sosirea automobilului procurat în portul de destinație, în termen de 2 (două) zile lucrătoare.

(vezi mai multe detaliiÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI)

LIVRARE

Vom livra vehiculul achiziționat la portul, vom pregăti toate documentele necesare și vom expedia automobilul către destinația indicată anterior de dvs.
După efectuarea plății complete, colegii noștri vor organiza transportul mașinii dvs. în cel mai apropiat portul din SUA. Durata livrării a automobilul este de la 2 la 10 zile, în funcție de locația automobilului procurat.
Pentru a trimite o mașină pe mare la destinație, folosim serviciile companiilor de renume pe această piață, ceea ce ne permite să oferim costuri reduse de transport pe mare, precum și să asigurăm o consolidare rapidă a mărfurilor în diferite direcții. În momentul de față folosim 5 (cinci) principalele porturi pentru trimiterea tehnicii achiziționate, Port Newark, Port Los Angeles, Port Savannah, Port Houston și Chicago. Termenul de stocare gratuită a tehnicii într-un depozit din port este de 30 de zile, timp în care trebuie să ne furnizați toate datele pentru trimitere. După trimiterea tehnicii pe mare, vom adăuga copii ale documentelorŞ certificatul de înregistrare (Title), (Bill Of Lading) în contul vestru personal, secțiunea MASINILE MELE/ DOCUMENTE. Documentele originale vor fi trimise la adresa de mail specificată mai devreme în timpul înregistrării.
Puteți urmări toate etapele livrării echipamentelui achiziționate în contul dvs., secțiunea AUTOMOBILE MELE.

(vezi mai multe detalii ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI)

CUSTOMS CLEARANCE AND HOME DELIVERY

We will deliver the purchased vehicle to your home! CAROMOTO has offices in other countries that will be happy to assist you with unloading and customs clearance. Also, our offices will help you prepare documents for registration of the car. The calculator heading displays the final price of your vehicle, including shipping costs, customs clearance and home delivery.