CENTRU DE AJUTOR
Aveți o întrebare? Noi vă răaspundem.
Odată ce echipamentul a fost achiziționat și licitația sa terminat, NU POATE fi returnat la licitație. Vehiculul poate fi returnat la licitație doar dintr-un singur motiv, dacă după cumpărare clientul a comandat PSI (inspecția post-vânzare) (după o inspecție de vânzare) și ca urmare a acestei inspecții, au apărut deficiențe grave, conform cărora, conform normelor de licitație, aparatele pot fi returnate la licitație.

Există companii care pentru o taxă fixă ​​(129 - 139 $) efectuează o inspecție detaliată independentă a vehiculului.
Un exemplu de astfel de raport poate fi accesataici.
Pentru a comanda un asemenea serviciu, vă rugăm să contactați angajații noștri prin e-mail. ([email protected]).

Da, puteți.
Vă rugăm să rețineți că, dacă nu există vehicul la licitația TITLE, îl putem ridica și transporta în portul de expediere. Vehiculul va fi în port înainte de a primi TITLUL din licitație, pentru aceasta, conform regulilor licitației, acesta are 45 de zile pentru a trimite TITLUL cumpărătorului. în sus.

Da, acest lucru se poate întâmpla, dar foarte rar. În primul rând, persoanele cu eroare umană lucrează la licitație. Aceștia pot lipsi sau nu observă unele daune. Pentru a evita astfel de greșeli, utilizați sistemul de inspecție auto AUTOCHECK și sistemul de post vânzare (PSI).

AS-IS semnifică(AȘA CUM ESTE), ceea ce înseamnă că vehiculul este vândut la licitație în condițiile tehnice în care este prezentat de către licitație , iar licitația nu acceptă nicio pretenție cu privire la starea sa după vânzare acestuia.
PSI (Post Sale Inspection) inspecția post-vânzare, care poate fi comandată la licitație în ziua achiziționării autoturismului pentru a verifica adițional posibile deteriorări ale mașinii care nu au fost observate în inspecția preliminară a autoturismului. Controlului sunt supuse partea caroseriei și cea mecanică a mașinei sau se face o verificare completă a tuturor părților automobilului.
Licitația publică o listă de daune care poate fi reparată la licitație în timpul PSI sau returnată la licitație. Pentru inspecția PSI, licitația oferă o garanție de 7 sau 14 zile.
Costul mediu al unei inspecții PSI este cuprins între 110 și 250 USD. Dacă mașina trece testul, atunci, de obicei, formularul PSI nu este trimis de cătree licitație dealerului. Licitația contactează dealerul doar dacă sunt detectate daune în timpul inspecției PSI.
Compania noastră are înregistrare oficială a dealerilor la următoarele licitații: <> * MANHEIM, COPART, ADESA, IAA, NPA, IRONPLANET, MACHINERYTRADE - Puteți cumpăra orice echipament prin intermediul companiei noastre de pe site-urile CARS, AUTOTRADER, precum și de la parcările dealerilor.
În coordonare cu clientul, putem achiziționa orice echipament de la orice sursă sau de la o persoană privată din Statele Unite.
Fiecare licitație percepe vânzătorul și cumpărătorul, în medie, taxa de licitație depinde de costul mașinii și variază de la aproximativ 200 $ la 500 $. Licitațiile pot, de asemenea, percepe taxe suplimentare pentru plasarea unei licitații prin internet de la 50 USD la 75 USD și pot percepe un tarif suplimentar. impozite și taxe.
> < td> Comisia Manheim
Prețul mașinii până la
$5000 $250
$5500 $260
$6000 $280
$6500 $300
$7000 $320
$7500 $340
$8000 $360
$8500 $380
$9000 $400
$9500 $480
Peste $9500 $500
Cumpărarea de vehicule la licitație este un instrument bine stabilit pentru achiziționarea de vehicule auto de către dealeri. Sistemul de licitație este conceput astfel încât să simplifice și să accelereze procesul de achiziție și procesul de hârtie pentru echipamentul achiziționat. Întregul proces de cumpărare a unei mașini la licitație este detaliat și se supune anumitor reguli.
Licitația verifică starea vehiculelor vândute și este răspunzătoare în cazul unei neconcordanțe grave cu starea menționată.
Folosiți linkul către STATISTICA LICITAȚIEI, pe pagina principală a site-ului, pentru a primi informații despre mașinile vândute la licitațiile MANHEIM pentru ultimele luni.
Dvs. puteți alege anul, marca, modelul, modificarea, kilometrajul mașinii și să obțineți informații referitoare la prețul cu care a fost vândute mașinile la această licitație. Pe baza informațiilor primite, puteți determina costul final aproximativ al mașinii pe care veți plasa un pariu.
Puteți face orice număr nelimitat de pariuri până când veți achiziționat vehiculul selectat.
Plasați oferte de preț în funcție de costul real al autovehiculului selectat.
Compania CAROMOTO își rezervă dreptul de a nu paria pentru un anumit autovehicul în cazul in care prețul acestuia nu corespunde datelor statistice oferite de către motorul de căutare.

Accesați contul dvs. personal în secțiunea „OFERTE” și selectați opțiunea „ANULARE”.
O ofertă poate fi anulată numai înainte ca oferta să fie trimisă la licitație. Acordați atenție temporizatorului înainte de începerea licitației live sau de la sfârșitul licitației temporizate.

Imediat după încheierea licitației, puteți verifica rezultatul ofertei direct din contul dvs. în secțiunea OFERTELE MELE, la fel dvs. veți primi și un e-mail despre rezultatul ofertei dvs.

Toate ofertele trebuie plasate cu cel puțin 1 oră înainte de începerea liniei, în caz contrar procesarea ofertelor nu este garantată.

Pentru a participa personal la o licitație live, trebuie să deschideți o mulțime și să vă conectați la licitație la ora stabilită.
Această caracteristică este disponibilă în prezent prin licitația Copart.

Pe cardul vehiculului selectat, în câmpul PARIU, trebuie să indicați suma maximă în dolari SUA pe care sunteți dispus să o plătiți pentru acest lot. Mărimea pariului ar trebui să fie multiplu de 100 USD.
Puteți schimba și verifica starea pariului în contul dvs. în secțiunea BETS

Ofertele nu sunt acceptate cel puțin cu o oră înainte de începerea licitației.
Dacă doriți să cumpărați un transport pe care l-ați găsit de sine stătător pe Internet, atunci trebuie să utilizați un formular special în contul personal din secțiunea COMANDĂ trebuie să folosiți o formă specială.
Trebuie să indicați denumirea vehiculului, anul, kilometrajul, numărul VIN, un lik către sursa unde se află vehiculul și suma pe care sunt gata să plătească pentru vehiculul ales.
Angajații companiei vor contacta vânzătorul cât mai curând posibil și vă vor informa despre posibilitatea de a cumpăra acest vehicul.
De fapt, pentru noi nu contează de unde cumpărăm o mașină, lucru principal este ca mașina să aibă toate documentele necesare, să nu fie gajat și nu a fost furat sau în cautare.
Dvs. puteți face ceritri de oferte pentru oricare vehicul expus la vânzare.
Vă atenționăm că achiziționarea unui vehicul fără fotografii și fără o descriere a stării tehnice este riscantă, deoarece mașina poate fi în stare tehnică defectă și expusă la vînzare ca AS-IS (așa cum este), în consecință, returnarea vehicului către locația licitației nu va fi permisă.
Majoritatea licitațiilor primesc oferte de preț în regim online începînd cu ora de est EST – Eastern Standard Time UTC - 5 hours, acesta este ora orașul New York.
Ora de tranzacționare poate începe și în următoarele fuse orare:
CST – Central Standard Time UTC - 6 hours
MST – Mountain Standard Time UTC - 7 hours
PST – Pacific Standard Time UTC - 8 hours
Limita dvs. de mize este suma maximă pentru care puteți paria. Limitele determină, de asemenea, câte mașini puteți cumpăra în același timp. Limita dvs. de mize depinde de depunere. Mărimea depozitului este de 10% din costul echipamentului la licitație, cel puțin 500 USD. Faceți o depunere.

La plasarea ofertelor la licitație, toată tehnica este cumpărată pe compania noastră, care are licență de dealer. Mai departe, tehnica achiziționată este vândută clientului conform facturii.
Achitarea vehiculul achiziționat o puteți efectua numai prin transfer bancar în contul companiei noastre CAROMOTO, plata se face în dolari americani.
Achitarea are loc doar pe baza facturii (INVOICE) trimise clientului imediat după achiziționarea mașinii. De asemenea, puteți descărca factura în contul dvs. personal în secțiunea Sold sau Cartea Mașinile mele / Mașinile mele.

If the vehicle is bought at an auction, you must pay the final price at the auction, an auction fee, dealer fee of CAROMOTO starting at $195, U.S. shipping cost, shipping cost by sea, postage of documents by mail and others costs if they have been made.
When buying a car out of auction, CAROMOTO's fee is $295.
When buying construction equipment and special machinery, CAROMOTO’s fee will be $495 plus U.S. postage which may be more expensive due to the size of the equipment.
În contul personal din secțiunea BALANȚĂ, puteți vizualiza toate transferurile de bani primite de la client în contul de decontare al companiei.
При зачислении денежного перевода вам будет отправлено электронное уведомительное письмо о поступлении средств.
В случае если ваш платеж не зачислен по какой либо причине к вам на баланс, просим вас выслать на наш электронный адрес ([email protected]) копию банковского перевода для проверки.
Nu.
Compania noastră este dealer autorizat în Statele Unite, din acest considerent toată tehnica ce este achiziționată este înregistrată pe numele companiei noastre
Plata automobilul achiziționat trebuie să fie făcută către licitație din numele compania noastre, prin urmare noi trebuie să primim plata de la dvs. pentru automobilul achiziționat în contul companiei CAROMOTO.
Dacă oferta de preț a dvs. nu câștiga, atunci nu trebuie să plătiți nimic.
Puteți continua să efectuați oferte de prețuri până când oferta dvs. va fi cîștigătoare.
La efectuarea unui transfer bancar, trebuie să indicați numărul facturii, precum și ultimele 6 cifre ale codului VIN al automobilului achiziționat.
De asemenea, trebuie să ne trimiteți o copie a chitanței bancare prin care se va confirma efectuarea transferului bancar, o puteți expedia prin e-mail ([email protected]).
Acest lucru este necesar pentru transferul rapid de fonduri primite în contul dvs.
Foarte des, un transfer internațional de bani trece prin bănci intermediare, care percep o taxă de transfer suplimentară, care este dedusă din suma de transfer.
Întrucât noi trebuie să primim întreaga sumă specificată în factură, la trimiterea unui transfer bancar internațional, asigurați-vă că toate taxele de comisioane ale băncilor intermediare trebuie plătite de expeditorul transferului.
În cazul neachitării echipamentului achiziționat în termen de 7 zile lucrătoare, depozitul va fi reținut integral pentru a acoperi cheltuielile companiei la revânzarea echipamentului achiziționat.
Putem expedia autovehicule achiziționat oriunde în lume.
Pentru a determina costul livrării, utilizați calculatorul de transport.
Dacă țara dvs. nu este listată din calculator, puteți solicita o ofertă prin e-mail angajaților noștri.
Compania de transport maritimă care transportă containerul are o răspundere limitată pentru pierderea încărcăturii. Pentru a evita problemele care apar în cazul pierderilor de marfă, vă sfătuim să asigurați vehiculul achiziționat pentru transportarea maritimă
Compania CAROMOTO nu este responsabilă pentru bunul achiziționat în timpul transportului maritim.
Dacă cumpărătorul este situat în afara Statelor Unite, acesta nu poate ridica desinestătător automobilul achiziționatde la licitație. Motivul este că toate automobilele sunt înregistrate ca ofertant pe compania CAROMOTO în momentul achiziție, iar noi trebuie să fim siguri că toate autovehiculele procurate de la licitație nu au rămas în Statele Unite, ci au fost trimise pentru export.
Puteți asigura vehiculul achiziționat pentru livrarea pe mare, cu o rată de 1,2% din daune parțiale și 1% din pierderea totală a mărfii. Dobânda de asigurare se percepe pentru suma totală specificată în factură.
Valoarea prejudiciului nerambursabil este de 500 USD.
Pentru înregistrarea asigurării, dvs. trebuie să trimiteți imediat după procurarea vehiculului o cerere pe e-mail în care să solicitați asigurarea vehiculului, indicând numărul VIN și rata la care vreți să faceți asigurare.
În contul dvs. din secțiunea MASINILE MELE, puteți obține informații despre etapele livrării vehiculului.
La fel sunt indicate Informații despre compania care se ocupă de transportul pe mare, numărul containerului și data estimată a sosirii containerului în portul de destinație sunt de asemenea indicate acolo.
 
Dacă aveți de gând să lăsați automobilul achiziționat în Statele Unite, vă vom putea vinde pe acesta doar în cazul în care dvs aveți o licență de dealer.
În caz contrar, toate automobilele trebuie exportate de pe teritoriul Statelor Unite.
De îndată ce echipamentul autovehicolul este încărcat în container și toate documentele sunt completate, vă vom informa prin e-mail despre informațiile de contact ale companiei agentului din portul de destinație, care vă va primi containerul și vă va emite autovehicolul procurat
De asemenea, puteți găsi informații despre agenții companiei în porturi în care sunt expediate autovehiculele și în secțiunea Documente Mele
Toate echipamentele de transport sunt fotografiate înainte de a fi încărcate în container în portul de plecare și se întocmește un formular de stare.Dacă găsiți daune minore suplimentare care nu sunt indicate în formularul de stare a unităţii de transport la încărcarea mașinii, trebuie să contactați agentul, care a întâlnit și a descărcat mașina dvs. cu o solicitare pentru a compensa daunele.
Dacă mașina a fost grav avariată dar a fost asigurată, trebuie să Vă adresaţi la compania CAROMOTO pentru instrucțiuni suplimentare cu privire la cazul asigurat.
Da.
Companiile de agenți sunt organizații independente ce oferă prețurile diferite pentru descărcarea unui container.
Costul companiilor de agenți din diferite porturi poate varia.
Trebuie să clarificați costul înregistrării, folosind informațiile de contact despre agenți, care sunt oferite de către noi.
Există două modalități de expediere a autovehiculelor:
Livrare într-un container standard de 40 de metri, unde deobicei putem încărca 3 mașini.
Ro-Ro (Roll on, Roll of) se încarcă pe punțile interioare ale navelor tip feribot.
Pentru mai multe informații despre metodele de livrare, accesați secțiune Cum cumpăr.
Toate automobilele și altă tehnică achiziționată este expediată prin intermediul a două porturi principale:
* New Jersey pe coasta de est a SUA,
* Los Angeles pe coasta de vest.
Pachetul de documente este expediat clientului imediat după ce automobilul trece prin control vamal în portul SUA. Noi expediem pachetul de documente doar prin serviciul de curierat autorizat și vă oferim și numărul de urmărire, astfel încât dvs. să aveți posibilitate de a urmări etapele expedierii.
Deobicei timpul de expediere a pachetului de documente este de la 5 la 10 zile, în dependență de zona unde se află locația clientului.
Pentru a expedia autovehiculul achiziționat pe cale maritimă, vă vom furniza următoarele documente:
* Pașaportul tehnic al autovehicului (TITLE)
* Contractul de vînzare-cumpărare (Bill of Sale)
* Factura (Invoice)
Documentele sus menționate se ofera agentului din port care în baza acestor acte rezervă nava pentru expediere, pregătește facura (Bill of Lading) și efectueaza vămuirea mărfii.
Pentru expedierea autovehicului achiziționat pe cale maritimă, sunt emise următoarele documente: Title, Bill of Sale, Bill of Lading.
Toate documentele sus menționate vă vor fi expediate prin intermediul serviciului de curierat imediat ce autovehiculul achiziționat va trece control vamal în portul de plecare din Statele Unite.
Factura (Bill of Lading) îl puteți descărca din secțiunea Mașinele mele / Documentele mele.
Dacă doriți să cumpărați un vehicul pe care l-ați găsit independent pe Internet, atunci accesați din contul dvs. secțiunea COMANDĂ și utilizați formularul pentru a completa cu toate datele necesare.
Trebuie să specificați marca și modelul autovehicului selectat, anul, kilometrajul, numărul VIN, pagina web către vehiculul selectat și suma pe care sunteți dispus să o achitați pentru automobilul selectat.
Angajații companiei vor contacta vânzătorul cât mai curând posibil și vă vor informa despre posibilitatea achiziționării acestui vehicul.
De fapt, pentru noi nu contează de unde să cumpărăm automobilul, principalul lucru este că autovehiculul sa aibă toate actele în regulă, să nu fie gajată sau să nu fie furată.
Toate informațiile despre mașinile prezente la licitație și prezentate pe site-ul nostru web sunt informațiile oficiale primite de la companiile de licitație
Pentru a verifica autenticitatea informațiilor despre vehiculul afișat, puteți utiliza numărul VIN al automobilului în sistemul CARFAX.
Compania noastră este înregistrată oficial ca dealer la licitații din SUA și oferă numai informații veridice despre tranzacțiile și loturile expuse la licitații din Statele Unite.
Există companii independente care, pentru o rată fixă ​​(100-150 USD), efectuează o inspecție detaliată și profesională a mașinii înainte de a o cumpăra.
Folosim serviciile companiei https://homepage.aiminspections.com/.
Puteți descărca un raport ca mostră folosind link .
Verificarea vehiculului se efectuează pe 155 de puncte, cu test drive suplimentar.
Când cumpărați un vehicul în afara licitației, acest tip de serviciu este mult mai relevant.
Comanda trebuie făcută cu cel puțin 1 zi înainte de achiziționarea tehnicii selectate.
Pentru a comanda acest serviciu, trebuie să verificați „Comandaţi inspecție plătită” în secțiunea COMANDĂ.
Puteți utiliza acest serviciu chiar dvs. de sine stătător, înregistrându-vă pe site-ul https://homepage.aiminspections.com/